ORDU / KORGAN - Tepealan İlkokulu

Tepealan İlkokulu

Merve COŞKUN 0543 766 98 61
Tepealan Mahallesi Güllü Küme Evleri No3 Korgan/Ordu
Okulumuzu bölgemizin en iyi, en güçlü eğitim öğretim kurumu haline getirmektir.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklere sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş, laik gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz; Öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmaktır. Okulumuzu çevrenin bir kültür merkezi haline getirmek, Okulumuz çalışanlarına, güven mutluluk duygusu aşılayan bir anlayışla yaklaşmak, Fiziki donanım yönünden noksanları tamamlanmış bir okul ortamı sağlamak, Okul öncesi eğitimine önem veren, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle donatılmış bir eğitim ortamı yaratmak, Öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları bilgili, saygılı, yenilikçi ve özgüveni gelişmiş bireyler olarak yetiştirmek, Akademik başarısı yüksek, nitelikli öğretim kurumlarına öğrenci yetiştirmek.
KALORİFER
Ulaşım
Okulumuza hergün Korgan İlçesinden "Öğretmen Servisi" gelmektedir. Bunun yanında okulumuz öğretmenlerinden Fatsa İlçesinden gidiş-geliş yapanlar vardır. Okulumuz Fatsa İlçesine 50 km uzaklıktadır.
Servis Bilgisi
Korgan İlçesinden Öğretmen Servisi mevcuttur. Öğrencilerin de büyük bir çoğunluğu taşıma ile okula gidiş-geliş yapaktadır.
Yerleşim Yeri
Tepealan, Ordu Büyükşehir olmadan önce Belde idi. Tepealan´ın nüfusu yaklaşık 3500 civarındadır. Korgan ilçesinin öğrenci sayısı olarak en kalabalık 2. okuludur.
İl Merkezine Uzaklık 82 Km İlçe Merkezine Uzaklık 14 Km